De olika typerna av trädgårdslampor – En översikt

Bildkälla: Pixabay

En mängd olika belysningsarmaturer och stilar finns på marknaden idag. Hitta belysning mer lämplig för gräsmattan, uteplatsen eller trädgården. Den kanske mest föredragna stilen är den rustika stilen. Utomhuslyktor med en rustik överklagande avger ett landsklädsel som passar fler hus på landet.

Rustika utomhuslyktor har distinkta romantiska och utsmyckade mönster, lämpliga för gammaldags hem och viktorianskt inspirerade hem. Täcka av det med rustika krukor, skogsmässor och nymfer i trädgården och hemmet kommer redan att se ut som en nyckfull semesterplats.

Sedan finns det moderna och minimalistiska utomhuslyktor. De är perfekta för japansk-inspirerade trädgårdar och moderna heminställningar. Dessa armaturer har ett distinkt rent och elegant utseende. Det fungerar bättre för imponerande landskap. Om landskapet redan har sin egen fantastiska överklagande kan användning av rustik och utsmyckad trädgårdsbelysning se över toppen. Enkel belysning kan komplettera denna stil. Dessa kan komplettera badrumsspeglar med lampor perfekt, eftersom den minimalistiska stilen ofta används. Strängljus kan också vara ett viktigt tillskott om du vill tända upp växterna, särskilt häckplantor som Taxus Baccata.

Husägare med en förkärlek för trendiga belysningsarmaturer och designartiklar kanske föredrar utseendet på trendig och funky belysning. Kolla in de olika designerna hos moderna modedesigners. Det är nytänkande skapelser som också kan fungera som fokuspunkter i trädgården.

Funktion möter stil är vad rörelsesbelysning och strålkastare erbjuder. Bortsett från att trädgården ser vackrare ut, fungerar dessa bitar också på en mängd olika sätt för att ge husägare ljusbelysning.

Lampor integrerade med rörelsesensorer är också ganska populära i dessa dagar. Du får det bästa av två världar i denna typ av belysning. Det är också billigare eftersom du inte behöver köpa en separat rörelsesensor för säkerhet. Det är också mindre iögonfallande. Inbrottstjuvar kommer inte att misstänka att dessa lampor också fungerar som säkerhetssensorer.

Lämna ett svar